Vatan Gazetesi yazarı Selahattin Duman'ı son günlerde birçok mekan sahibi arayıp davet ediyormuş. Bunların arasında underground rap partileri düzenleyen mekanlarda varmış. Selahattin Duman adının "hiphop çı yazar" a çıkmasından son derece rahatsız olmuş ve bugün gazetedeki köşesine şunları yazmış:
"Nasıl bir günah işledikte adımız "hiphopçı yazar" a çıktı bilmem. Ama iftiraya uğradığıma eminim...
Öyle olmasa günde 3-5 hiphop partisine davetiye almazdım. Ayrıca "funk night" gecelerine.
HİPHOP NE Kİ?
Benim meraklısı olduğumu düşündükleri hiphop etkinliği ne mi? Salak bir zenci bebesinin keşfedip,başımıza bela ettiği bir dans.
Bu dansı yapmak için kendine hiphopçı zenci oğlan süsü vermen lazım ki enerjin boşa akıp gitmesin.
O da şöyle oluyor.Kafana bir beyzbol şapkası geçireceksin.Ama siperliği cuma namazından çıkmış gibi ters tarafa duracak.
Ters durdurmak istemedinSiperliğini yana çevireceksin ki salak,şabalak görünüm kazanasın.Ayağa geçirilen pantolon da bol olacak.Kliplerde görüyorum.Giydikleri pantolonlar birer bolluk göstergesi.
Alpullu Şeker Fabrikası'nın çuvalı bunların giydiğinin yanında tayt gibi kalır. Ve mutlaka belinin de düşük olması lazım.Ölçüsü var mıpeki? Var! Pantolonun belinin düştüğü yerden kıçınızın çatalının gözükmesi lazım.
İşte mesajdan çıkardığıma göre, böyle bir kıyafet edineceğim.Oraya gidip ter ter tepineceğim."
Buyrun bakın böyle satılık,yeni düşüncülere zihni kapalı kalemlere mi aydın sıfatını yakıştıracağız biz??? arkadaşlar bu şuursuz herife tepki göstermeliyiz!!!
işte bu beyinsizin e maili:
sduman@gazetevatan.com