Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Turk telekomdan ADSL kaldırmacası

2 posters
YazarMesaj
Mysterio II
YÖNETİCİ RAPÇİ
YÖNETİCİ RAPÇİ
Mysterio II

Turk telekomdan ADSL kaldırmacası Empty
MesajKonu: Turk telekomdan ADSL kaldırmacası   Turk telekomdan ADSL kaldırmacası Icon_minitimeCuma Mart 09, 2007 11:34 am

Biraz önce kendim 4440375'i arayarak, müşteri hizmetleri yetkilisi Ülgen Hanım'la yaptığım konuşmada aynen şu bilgileri aldım.

Türk Telekom'un yeni açıkladığı tarifeler Türk Telekom'un ADSL sağlayıcısı TTNet tarafından tanınmayacak. Bu bildirilen yeni tarifeler SuperOnline gibi diğer ADSL sağlayıcıları için açıklanmış tarifeler olup TTNet'i bağlamayacak.

Bu bilgileri bir kaç dakika önce telefonun diğer ucundaki Ülgen Hanım'ın kendisi bana aktarmış olup bu bilgilerin kesinliğini sorduğumda bunların kesin bilgiler olduğunu söyledi. Bu bilgileri bu şekilde yayınlayıp yayınlayamayacağımı da kendilerine sordum ve yayınlayabileceğimi söylediler.

Emin olmak için tüm bilgileri iki defa sordum. Arama nedenim ise TürkTelekom'un kendi sitesi üzerindeki fiyat bilgileri ile TTNet'in kendi sitesindeki fiyat bilgilerinin birbirini tutmamasıydı. Eski tarife üzerinden KDV ve ÖİV dahil hali ile yaklaşık 40 YTL'ye denk gelen 256 KBPS sınırsız tarife ve 1024 KBPS 6 GB sınırlı tarifeyi bize 49 YTL'ye veren TTNet'in bu son açıklaması açıkçası beni çok şaşırttı.

Türk Telekom'un açıklamaış olduğu tarifelerin girişinde aynen şu yazı yer almaktadır : Türk Telekom, Türkiye’de ADSL tarifelerinde yaptığı yeni düzenlemelerle toptan ve veri akış erişimi tarifelerinde yüzde 55’e varan indirimler yaparak, internet servis sağlayıcılarının (ISS) müşterilerine daha uygun fiyatlarla hizmet vermesine olanak tanıyacak.

Ancak TTNet yetkilisi bayan bunun TTNet tarafından dikkate alınmayacağını kesin bir dille iletirken kendi siteleri üzerindeki tarifelerin hala geçerli olduğunu söyledi.
http://rapski.winnerbb.com
rapper_gizem
Amatör rapçi
Amatör rapçi

Turk telekomdan ADSL kaldırmacası Empty
MesajKonu: Geri: Turk telekomdan ADSL kaldırmacası   Turk telekomdan ADSL kaldırmacası Icon_minitimeC.tesi Tem. 14, 2007 5:31 am

paylaşım için saol

Turk telekomdan ADSL kaldırmacası
1 sayfadaki 1 sayfası